Редактор: e-mail: Колаж бТВ, БулфотоМая Манолова посрещна с усмивка думите на Корнелия Нинова,

...
Редактор: e-mail: Колаж бТВ, БулфотоМая Манолова посрещна с усмивка думите на Корнелия Нинова,
Коментари Харесай

Манолова: 8 милиарда лева, които Борисов раздаде на приближени фирми, са на терен

Редактор: 

e-mail: 

Колаж бТВ, Булфото

Мая Манолова посрещна с усмивка думите на Корнелия Нинова, че " Изправи се/Мутри вън " се съюзили с " ИТН " и ГЕРБ и избрали за кмет на Благоевград претендента на Има Такъв Народ Илко Стоянов.

Крайно време е госпожа Нинова да се научи да губи. Не мога да схвана, тя на хората от Благоевград ли се сърди, че са избрали Илко Стоянов за кмет. Един човек, чиито благоприятни условия занапред ще забележим, само че един доста сериозен опозиционер на ГЕРБ в Общинския съвет. И аз не разбирам малко този двоен стандарт. Румен Петков, съдружен сътрудник на госпожа Нинова, беше в коалиция с ГЕРБ. В Свищов Българска социалистическа партия дружно с ГЕРБ и с Движение за права и свободи избраха кмет с обща кандидатура, тъй че дано жителите на Благоевград и на другите градове да могат да създадат своя умен избор и политиците да се съобразим с тяхното решение, съобщи Мая Манолова.

Може би хората се поуспокоиха, че Борисов към този момент не е министър председател и че ГЕРБ не ръководи, само че действително милиардите, които той раздаде на доближени компании, са на терен. Тези пари - 8 милиарда лв., дадени и без търг, и без конкурс, кешовите заплащания, предплатените заплащания, предплатените заплащания на компании в размер на стотици милиони левове. Ето да вземем за пример " Монтажи " са разплатили над 700 милиона лв. на компании за строителство на язовири, а действително са вложени единствено 120 милиона. Знам го от отговор на въпрос по Закона за достъп до социална информация. 8 милиарда лв.. Това са данни, изнесени от финансовия министър, дадени без търг, без конкурс, непрозрачно, от малки врати в закона или напряко в ущърб в прорез със закона, тези пари са на терен, тези пари водят война и ще вършат избори от името на Борисов и на ГЕРБ против нас, против Изправи се/Мутри вън ", против ИТН ", срещу българските жители. Борисов се е отдръпнал, само че парите му са на терен и това не е за подценяване, сподели още в " Лице в лице " по бТВ Мая Манолова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР